SHARE

Anunțuri angajări

CONCURS DE PROIECTE DE MANAGEMENT organizat pentru Institutul Național al Patrimoniului, rezultatul primei etape

Rate this item
(0 votes)

CONCURS DE PROIECTE DE MANAGEMENT
organizat pentru Institutul Naţional al Patrimoniului
14.12.2016
Secretariatul comisiei de concurs anunţă, conform prevederilor Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management pentruInstitutul Naţional al Patrimoniului, aprobat prin Ordinul Ministrului Culturii nr. 3901/2016,rezultatul primei etape:

Nr. crt. Candidat Notă etapa I
1. I.N.P. 1 9,22


Conform art. 19 alin. (3) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare:
„Sunt declaraţi admişi pentru susţinerea interviului candidaţii care au obţinut în prima etapă a concursului nota minimă 7".
Susţinerea etapei a doua a concursului - interviul, va avea loc în ziua de joi, 15.12.2016, la sediul Ministerului Culturii (Bd. Unirii nr. 22, sector 3), etajul III, camera 313, începând cu ora 11:00.

Potrivit prevederilor art. 9, alin. (9) din Regulamentul de organizare şi desfăşurare al concursului de proiecte de management organizat pentru Institutul Naţional al Patrimoniului, aprobat prin Ordinul Ministrului Culturii nr. 3901/2016, ,,persoanele care doresc să asiste la etapa interviului vor depune o solicitare în acest sens la secretariatul comisiei de concurs, în care vor preciza datele personale de identificare, cu cel puţin 3 ore înainte de desfăşurarea acestuia. Persoanele care asistă în acest mod la etapa interviului nu au dreptul să intervină în cadrul discuţiilor şi/sau să înregistreze pe orice suport fizic modul de derulare a interviului’’.
Solicitările menţionate vor fi transmise prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

Secretariatul comisiei de concurs
 

Read 1632 times