SHARE

Noutăți

Voluntariat

Rate this item
(12 votes)

Voluntariat


Institutul Naţional al Patrimoniului are nevoie de voluntari. Voluntariatul nu este o vorbă în vânt. Este drept, nu este totuna cu un loc de muncă, dar are de-a face în mod explicit cu pasiunea şi cu dorinţa de a face şi de a demonstra ceva. Ceva la care te pricepi şi pentru care te pregăteşti, deja, de ceva vreme.
Aşadar, dacă eşti student(ă) la arhitectură, arheologie, etnologie, etnografie, istorie, artă etc., credem că-ţi putem oferi o experienţă aparte. Una interesantă, complexă în care - pe de-o parte - vei gusta din fructul - amar, zic unii - al birocraţiei (nu e deloc irelevantă această experienţă, ba chiar dimpotrivă, va ajuta enorm în viitor), dar şi din cel - mult mai dulce - al muncii de teren. Cu tot ce înseamnă munca de teren (Şi-nseamnă multe... Pentru unii, chiar totul!).
Eşti aşadar, dispus să investeşti timp alături de echipa unei instituţii care se ocupă de Patrimoniul Naţional? Vrei să afli mai multe cu privire la cum funcţionează şi cu privire la ce face ea (dar, mai alesm cu privire la ce poţi face tu pentru patrimoniu)? Te aşteptăm cu toată deschiderea. Ba, ce zicem noi, te vrem din răsputeri alături de noi.
Iar dacă ne vrei şi tu, se cheamă că eşti o persoană voluntară. :)
 

Read 5524 times