SHARE

Noutăți

Contract de servicii de fotogrammetrie şi aerofotografie

Rate this item
(0 votes)

09.11.2017

 

Insitututul National al Patrimoniului demareaza achizitia directa in vederea atribuirii contractului de prestari servicii de fotogrammetrie şi aerofotografie pentru situl Roşia Montană şi a siturilor dacice Costeşti Cetăţuie şi Sarmizegetusa.

In acest sens a fost publicat prin intermediul platformei online anuntul de publicitate.

Ofertele declarate admisibile (care intrunesc conditiile din caietul de sarcini) li se va aplica criteriul de atribuire pretul cel mai scazut. Ofertele care nu respecta caracteristicile prezentate in caietul de sarcini, ce include documentatia avizata de catre ANCPI, disponibil pe adresa web a institutului vor fi declarate neconforme.

Data limita de transmitere a ofertelor, in plic inchis la sediul INP, este de 16.11.2017.

Valoarea maxim bugetata este de 120.000 lei fara TVA.

 

caiet de sarcini (pdf), proces verbal ANCPI (pdf)

 

În urma publicării pe SEAP a anunțului de publicitate nr. 136379 / 09.11.2017 pentru atribuirea contractului de achiziție privind „Servicii de scanare aeriană”  revenim cu urmatoarele documente atasate, harta cu delimitările zonelor de interes și suprafețele aferente pentru situl arheologic Roșia Montană și coordonatele geografice pentru siturile dacice Costești Cetățuie și Sarmizegetusa.

 

Tabel de coordonate geografice pentru  Costești Cetățuie (xlsx)

Tabel de coordonate geografice pentru Sarmizegetusa Regia (xlsx)

Harta Roșia Montană (jpg)

 

În urma publicării pe SEAP a anunțului de publicitate nr. 136379 / 09.11.2017 pentru atribuirea contractului de achiziție privind „Serviciile de fotogrammetrie și aerofotografie pentru situl arheologic Roșia Montană și a siturilor dacice Costești Cetățuie și Sarmizegetusa” am primit din partea unor operatori economici  următoarele solicitări de clarificări: (răspuns clarificări nr.1, raspuns clarificări nr. 2)

Read 1838 times