SHARE

Noutăți

Având în vedere necesitatea de a limita răspândirea COVID-19 şi în acord cu dispoziţiile Guvernului şi ale Ministerului Culturii, Institutul Naţional al Patrimoniului (INP) şi-a suspendat activitatea cu public, până la data de 31 martie

Rate this item
(3 votes)


ANUNŢ


Având în vedere necesitatea de a limita răspândirea COVID-19 şi în acord cu dispoziţiile Guvernului şi ale Ministerului Culturii, Institutul Naţional al Patrimoniului (INP) şi-a suspendat activitatea cu public, până la data de 31 martie, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de evoluţia situaţiei. Accesul în sediul principal al INP este permis doar pentru personalul angajat, iar activitatea de relaţii cu publicul se va face prin telefon, fax, e-mail sau corespondenţă poştală, utilizând datele de contact de mai jos.
Personalul INP lucrează de la domiciliu, acolo unde natura activităţii o permite şi asigură prin rotaţie prezenţa la sediul principal al institutului, astfel încât să ne putem îndeplini misiunea cu perturbări minime. Colegii noştri în vârstă şi cei vulnerabili lucrează de la domiciliu.
Biblioteca şi Arhiva istorică sunt închise în această perioadă, dar primim solicitări pentru servicii de documentare. Acestea pot fi comunicate folosind datele de contact de mai jos.
Comisia de atestare în domeniul monumentelor istorice îşi suspendă de asemenea activitatea până la o dată care va fi comunicată. În această perioadă solicitările referitoare la atestare se pot transmite prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau folosind datele de contact de mai jos, iar întreaga procedură de depunere a actelor necesare atestării se poate derula on-line prin PCUe - Punctul de contact unic electronic, aici.
Ne puteţi contacta astfel:
telefon: 021-3366073, fax: 021-3369904, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
adresă: Str. Ienăchiţă Văcărescu, nr. 16, sect. 4, Bucureşti
web: www.patrimoniu.ro, facebook: @Patrimoniu

Colectivul INP.
 

Read 6593 times